Erilainen leivontablogi

Melko kiireinen kolmen lapsen isä jakaa kokemuksia leivontahetkistä. Kävimme vaimon kansaa tiukan keskustelun siitä, miksi aloitan blogin kirjoittamisen. Sanoin, että haluan päästä siihen tilanteeseen, että Kenwood lahjoittaa minulle sauvavatkaimen ilmaiseksi, kun kehun heidän tuotteitaan blogissa. Tämä vastaus ei tyydyttänyt. Saas nähdä miten mieli muuttuu, kun neuvottelen Puustellilta tai Keittiömaailmalta ilmaisen keittiöremontin tulevaan asuntoomme. Puustellin kaapithan tunnetusti ovat maailman kätevimmät (huom. Puustelli ei ole (vielä) maksanut tästä mainoksesta) ja Keittiömaailman palvelu mitä parhainta (myöskään Keittiömaailma ei ole (vielä) antanut meille alennusta)

2 kommenttia artikkeliin ”Erilainen leivontablogi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s