Erilainen leivontablogi

Melko kiireinen kolmen lapsen isä jakaa kokemuksia leivontahetkistä. Kävimme vaimon kansaa tiukan keskustelun siitä, miksi aloitan blogin kirjoittamisen. Sanoin, että haluan päästä siihen tilanteeseen, että Kenwood lahjoittaa minulle sauvavatkaimen ilmaiseksi, kun kehun heidän tuotteitaan blogissa. Tämä vastaus ei tyydyttänyt. Saas nähdä miten mieli muuttuu, kun neuvottelen Puustellilta tai Keittiömaailmalta ilmaisen keittiöremontin tulevaan asuntoomme. Puustellin kaapithan tunnetusti ovat maailman kätevimmät (huom. Puustelli ei ole (vielä) maksanut tästä mainoksesta) ja Keittiömaailman palvelu mitä parhainta (myöskään Keittiömaailma ei ole (vielä) antanut meille alennusta)

4 kommenttia artikkeliin ”Erilainen leivontablogi

  1. Sanna

    Hei, Parhain leivontablogi johon olen ikinä törmännyt! Jatka samaan malliin 🙂 Bebe-resepti tuli heti käyttöön Bace off- kilpailuun ystävien ja perheen kanssa. Onnea sponssien saamiseen
    t. (valitettavasti ei Puustellin CEO) Sanna

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s